Solo Salsa – kort kursus

Elsker du at danse salsa, men kan du godt blive rundtosset af hele tiden at skulle lære en ny drejning? Er du egentlig ikke så meget til pardans, og har du mest af alt lyst til, at dansen skal være noget, du mærker gennem krop, teknik og musik? Og vil du gerne lære at bruge musikken til andet end at holde takten? Så meld dig til Solo Salsa.

En typisk time i  Solo Salsa starter med at arbejde med kroppens bevægelighed, så du er klar på at lære trin fra forskellige cubanske stilarter. Og med trin menes ikke kun, hvornår din højre fod skal være hvor, men lige så meget det kropslige udtryk, bevægelighed, rytme, musikalitet, lækkerhed, leg og charme. Sagt på cubansk: sabor.

I slutningen af timen laver vi enten en lille koreografi eller enkelte moves, som hjælper dig med at få et større overskud i dansen – altså alle de små lækre ting, der løfter dansen fra at være trin og drejninger udført i takt til musikken til en leg med rytmik, som med eller uden partner giver en fest på dansegulvet – cuban style.

Mandag kl. 17.00 -18.30
Datoer: 8., 15., 22., og 29. juni
Lærer: Birgitte Bisgaard Nielsen tlf.: 23 98 66 83
Pris: 300,- / 248,- /140,-  
Tilmeld dig her (hold 533)

 

Svedige trin – kort kursus

Trænger du til at fyre den af med simple trin og høj musik? Har du det fint med, at både pulsen og temperaturen bliver høj? Så kom til en omgang “Svedige trin”, hvor vi danser simple koreografier for fuld gas. Du behøver ikke at være en dansemus inden. Eneste krav er, at du kan lide at bevæge dig til god musik. Så på med smilet og de indendørs kondisko – så holder vi en times dansefest sammen!

Tid: Mandag kl. 18.45-19.45
Datoer: 8., 15., 22., og 29. juni
Lærer: Birgitte Bisgaard Nielsen tlf.: 23 98 66 83
Pris: 225,- / 186,- /105,-  
Tilmeld dig her (hold 534)

 

Sommer Salsa

Sommer og salsa i det fri. Det bliver næsten ikke bedre i en tid, hvor turen sydpå ligger i dvale. Derfor tilbyder Den Rytmiske i Nordkraft nu Sommer Salsa i pavillonen i Karolinelund. Her vil skiftende salsainstruktører undervise dig i trin og bodywork, der gør dig til en mere komplet salsadanser – også når du igen får lov til at danse i par. Fokus og tilgang vil være ny hver gang, så du bliver udfordret i alle dansens aspekter. Undervisningen kan blive krydret med noget rumba, son eller hvad nu instruktøren finder på. Men vigtigst af alt: det er sommer, det er salsa og det er sjovt!

Tilmelding sker via link, som findes på: Den Rytmiske på Facebook eller hjemmeside. Du kan tilmelde dig indtil timen går i gang. Bemærk at du skal tilmelde dig for hver gang. Betaling via Mobile Pay.

Tid: Torsdage kl. 19.00-20.00 i pavillonen i Karolinelund.
Pris: 50 kr.

11. juni (hold 535) 
Lærer: Birgitte Bisgaard Nielsen              
Tilmeld dig her

18. juni (hold 536)
Lærer: Jens Henrik Jensen                        
Tilmeld dig her

25. juni (hold 537)
Lærer: Birgitte Bisgaard Nielsen               
Tilmeld dig her

Alle dage (hold 538)
Pris. 125,-                                                         
Tilmeld dig her