VELKOMMEN TIL EFTERÅRSPROGRAMMET 2020

I efteråret 2020 fylder vi 40 år – Det fejrer vi med en række arrangementer, så hold øje med vores hjemmeside, hvor du finder et væld af farverige undervisnings- og kulturarrangementer. Se www.nordkraft.dk.

Den Rytmiske i Nordkraft sætter fokus på de gode oplevelser og relationer mellem kursister og undervisere. Gennem et udbud af kurser for alle borgere, som kunne tænke sig at finde eller videreudvikle deres skjulte talenter og interesser for musik og/eller dans, eksistens, filosofi om.m.

Programmet findes for første gang kun digitalt – et led i vores strategi om at være en bæredygtig institution. Nu kan du orientere dig på hjemmesiden og Facebook hvor du også vil kunne åbne vores web program og downloade det som PDF.

Hver sæson tilføjer vi nye kurser og hver sæson inviterer vi såvel internationale, som skal præsentere den kendte, men også den nyere del af kulturen. Se under debatskabende aktiviteter samt på vores hjemmeside, hvor der findes udvidede kursusbeskrivelser.

At etablere fællesskaber og nye netværk er med til at styrke vores mentale Sundhed. Det ”sunde” menneske består af lige dele fysisk og mental aktivitet og Livskvalitet opstår, når krop, ånd og æstetik mødes.

Corona og sikkerhed

I foråret fik vi besøg af Covid-19. Landet lukkede ned og aftenskoleaktiviteterne med. Kurser blev gennemført digitalt, mens andre blev aflyst. Vi har lært meget, blevet klogere og dygtigere. Vi har lært at undervise digitalt, at viljen til fællesskab alene og sammen er vigtig for os som mennesker. At vi næres af kultur og musik og foreningsliv og at det er vigtigt i vores hverdag.

For at du kan føle dig sikker og tryg, er vores lokaler hos Den Rytmiske i Nordkraft, opsat kurve med værnemidler og ikke mindst vil det være muligt at købe maske. Der sprittes af og gøres extra rent. Kort sagt vi følger løbende de retningslinjer der udstikkes fra myndigheder og kommune. Akutte situationer oplyses på Facebook.

Forsiden er udført af billedkunstner Nils Sloth Du kan møde Nils Sloth i hans værkstedsgalleri Artbreak Hotel i Danmarksgade 62.

I håb om en god sæson

Anna Marie Olesen

Skoleleder

Close Menu
Translate »