Den Rytmiske – aftenskolen i centrum, hvor Aalborgs borgere har mulighed for at deltage i et væld af kulturarrangementer. Kulturfællesskabet Nordkraft og samarbejdet med byens kulturinstitutioner er inspiration og motivation for os til at skabe nye og spændende oplevelser. Se www.nordkraft.dk.

Den Rytmiske summer af liv i bredde og i højde og sætter fokus på de gode oplevelser og relationer mellem kursister og
undervisere. Vores mål er at udbyde kurser til alle borgere, som kunne tænke sig at finde eller videreudvikle deres skjulte talenter og interesser for eksistens og filosofi, musik og/eller dans og meget mere.

Aalborg Kommune sætter fokus på den mentale sundhed. At etablere fællesskaber og nye netværk er med til at styrke vores Mentale styrke. Sundhed og livskvalitet skabes gennem krop, ånd og æstetik og alle dele findes i vores program. Det ”sunde” menneske består af lige dele fysisk og mental sundhed krydret med socialt samvær og det bestræber vi på at opfylder i Den Rytmiske.

Hvert år inviterer vi såvel internationale, som nationale kunstnere til skolen. Vores ide er at præsentere den kendte, men også den nyere del af kulturen. Se under debatskabende aktiviteter, Artist Corner samt løbende på vores hjemmeside og vores Facebook.

Hold øje med vores hjemmeside www.den-rytmiske-nordkraft.dk og www.aftenskolennordkraft.dk, hvor der findes udvidede kursusbeskrivelser. Det sker også, at vi pludselig for mulighed for at opsætte nye kurser.

Forsiden er udført af billedkunstner Nils Sloth Du kan møde Nils Sloth i hans værkstedsgalleri Artbreak Hotel i Danmarksgade 62. Se www.nilssloth.dk

 

I håb om en god sæson

Anna Marie Olesen

Skoleleder

Close Menu
Translate »