VELKOMMEN TIL FORÅRSPROGRAMMET 2020 HOS DEN RYTMISKE I NORDKRAFT

I efteråret 2020 fylder vi 40 år. Det vil vi fejre med en række arrangementer hen over året – så hold øje med vores hjemmeside, hvor vi inviterer dig til at deltage i et væld af undervisnings- og kulturarrangementer. Se  www.nordkraft.dk

Dette bliver vores sidste papir-program, før vi overgår til at være digital – en del af vores strategi om af være miljøbevidste og bæredygtige i så vid udstrækning som muligt.

For dig som synes det er besværligt at orientere sig i det digitale program, vil vi lave en PDF version til udprint eller den kan downloades på i-pad og mobil. Vi arbejder desuden på at udforme en APP hvor du kan finde vore aktiviteter.

Den Rytmiske i Nordkraft summer som altid af liv både i bredden og i højden . Vi sætter fokus på de gode oplevelser og relationer mellem kursister og undervisere. Vores mål er at udbyde kurser til alle borgere, som kunne tænke sig at finde eller videreudvikle deres skjulte talenter og interesser for musik og/eller dans, eksistens og filosofi og meget mere.

At etablere fællesskaber og nye netværk er med til at styrke vores helbred. Mentale Sundhed og livskvalitet skabes gennem Krop, ånd og æstetik. Det ”sunde” menneske består af lige dele fysisk og mental sundhed Krydret med socialt samvær og skabelse af netværk og fællesskaber.

Hver sæson tilføjer vi nye kurser og hver sæson inviterer vi såvel internationale, som nationale kunstnere under Artist Corner – et samarbejde mellem UCN, CDJH og den Rytmiske. Vores ide er at præsentere den kendte, men også den nyere del af kulturen.

Forsiden er udført af billedkunstner Nils Sloth Du kan møde Nils Sloth i hans værkstedsgalleri Artbreak Hotel i Danmarksgade 62.

I håb om en god sæson

Anna Marie Olesen

Skoleleder

Close Menu
Translate »