VELKOMMEN TIL FORÅRSPROGRAMMET 2021 PÅ DEN RYTMISKE I NORDKAFT

Et år med Corona og mange udfordringer er forgangen og vi håber nu, med vaccinens hjælp, at kunne gå nye tider i møde i 2021.  Vi kom igennem takket være Jer, der fortsat har valgt at benytte vores tilbud – Tak for det. Vi håber at 2021 vil gøre det trygt for alle at deltage på ny – også jer der af forskellige årsager valgte at springe over – vi glæder og til at se jer igen.

Den Rytmiske i Nordkraft sætter fokus på de gode oplevelser og relationer mellem kursister og undervisere. Gennem et udbud af kurser for alle borgere, som kunne tænke sig at finde eller videreudvikle deres skjulte talenter og interesser for musik og/eller dans, eksistens, filosofi m.m.

I efteråret 2020 fyldte vi 40 år – På grund af Corona er fejringen udsat indtil videre.

Til gengæld har vi benyttet tiden til at finde på nye og anderledes tiltag, som f.eks.:

  • Januar-kurser – for dig der gerne vil prøve et instrument af eller tidligt i gang
  • Online undervisning -Mulighed for at deltage i undervisningen online, hvis du f.eks. er syg eller fraværende i en periode
  • Korte hold opstart 1. april 2021
  • Mulighed for at oprette online hold

Hver sæson tilbyder vi velkendte, men også nye kurser og arrangementer. Hold øje med vores hjemmeside, hvor du finder et væld af farverige undervisnings- og kulturarrangementer. Se www.nordkraft.dk.

Programmet findes digitalt – et led i vores strategi om at være en bæredygtig institution. Nu kan du orientere dig på hjemmesiden og Facebook, hvor du også vil kunne åbne vores web program og downloade som PDF.

At etablere fællesskaber og nye netværk er med til at styrke vores mentale Sundhed. Det ”sunde” menneske består af lige dele fysisk og mental aktivitet og Livskvalitet opstår, når krop, ånd og æstetik mødes.  I denne tid oplever mange mennesker en ufrivillig ensomhed, som skyldes den langvarige Covid 19 situation. Derfor er aftenskolen et udmærket bud på, at blive en del af et fællesskab omkring en aktivitet, hvor der stilles trygge rammer til rådighed. 

COVID 19 OG SIKKERHED

I foråret fik vi besøg af Covid 19. Landet lukkede ned og aftenskoleaktiviteterne med. Kurser blev gennemført digitalt, mens andre blev aflyst. Vi har lært meget, blevet klogere og dygtigere. Vi har lært at undervise digitalt, at viljen til fællesskab alene og sammen er vigtig for os som mennesker. At vi næres af kultur og musik og foreningsliv og at det er vigtigt i vores hverdag.

For at du kan føle dig sikker og tryg, er vores lokaler hos Den Rytmiske i Nordkraft, opsat kurve med værnemidler og ikke mindst vil det være muligt at købe maske. Der sprittes af og gøres extra rent. Kort sagt vi følger løbende de retningslinjer der udstikkes fra myndigheder og kommune. Akutte situationer oplyses på Facebook.  Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Forsiden er udført af billedkunstner Nils Sloth, som du kan møde i hans værkstedsgalleri Artbreak Hotel i Danmarksgade 62. Se www.nilssloth.dk

I håb om en god sæson

ANNA MARIE OLESEN – Skoleleder

I håb om en god sæson

Anna Marie Olesen

Skoleleder