VELKOMMEN TIL EFTERÅR 2019 HOS DEN RYTMISKE I NORDKRAFT

– aftenskolen i centrum, hvor vi inviteret dig til at deltage i et væld af kulturarrangementer. Se  www.nordkraft.dk

Den Rytmiske i Nordkraft summer af liv i bredde og i højde. Her sættes fokus på de gode oplevelser og relationer mellem kursister og undervisere. Vores mål er at udbyde kurser til alle borgere, som kunne tænke sig at finde eller videreudvikle deres skjulte talenter og interesser for musik og/eller dans, eksistens og filosofi og meget mere.

At etablere fællesskaber og nye netværk er med til at styrke vores helbred.  Mentale Sundhed og livskvalitet skabes gennem Krop, ånd og æstetik. Det ”sunde” menneske består af lige dele fysisk og mental sundhed Krydret med socialt samvær og skabelse af netværk og fællesskaber.

Hver sæson tilføjer vi nye kurser og hver sæson inviterer vi såvel internationale, som nationale kunstnere under Artist Corner til skolen. Vores ide er at præsentere den kendte, men også den nyere del af kulturen. Se vores aktiviteter samt løbende opdateringer på vores facebookprofil og her på siden.

Forsiden er udført af billedkunstner Nils Sloth Du kan møde Nils Sloth i hans værkstedsgalleri Artbreak Hotel i Danmarksgade 62. Se www.nilssloth.dk 

I håb om en god sæson

Anna Marie Olesen

Skoleleder

Close Menu
Translate »