vignetmix

Korte kurser med opstart i uge 12:

El Bas

Vi starter ud fra det niveau DU er på, og det DU har lyst til, lige meget om du er begynder, på mellemniveau eller har megen erfaring. Der lægges vægt på forståelse af bassens rolle i et orkester og på, at den basale teknik og kendskab til instrumentet kommer på plads, så vi får fundamentet i orden

Tid: Mandag kl 15.00
Lærer: Thomas Munk-Petersen
Tilmeld her

Trommer

Der undervises bredt stilistisk: rock, pop, blues, jazz, latin etc. Alt efter dine ønsker vil vi arbejde med: puls-/rytmetræning, hånd-/fodteknik, koordination, stilkendskab m.m. Kendskab til noder er ingen forudsætning.

Tid: Tirsdag kl 16.00
Lærer: Lasse Bruun
Tilmeld her

Klaver

Tirsdag kl 11.00

Tilmeld her

Messing Blæs

Ung eller gammel, det er aldrig for sent at lære at spille et instrument.. Holdet er for alle messing blæsere fra tumpet, over trombone til horn. Vi arbejde med elementære øvelser og blæseteknikker. Vi taler om tone, frasering og hvis du har lyst improvisation. Undervisningen tilrettelægges efter hvad du godt kunne tænke dig at spille.

Tid: Onsdag kl 10.00
Lærer: Erik Michaelsen
Tilmeld her

Sangteknik: glæden ved at synge

Glæden ved at synge er det vigtigste!

Begynder eller prof? Det en fordel for alle at lære eller vedligeholde deres sangteknik. Derudover finder vi sammen ud af hvor du er og hvad, der skal fokuseres på. Det kunne fx være at synge med indlevelse, at nå de høje toner, at kunne én helt bestemt sang eller bare blive lidt klogere på, hvad din stemme rent faktisk kan.

Tid: Onsdag kl 10.00
Lærer: Natasja Vinther
Tilmeld her

Brugsguitar

Lær at spille de kendte guitar-hits, eller børnesange, via de mest almindelige akkorder og akkompagnementstyper. Velegnet for nybegyndere, pædagoger samt musik- og sangglade forældre osv. Også for dem der gerne vil lære de mest grundlæggende el-guitarteknikker.

Tid: Torsdag kl 20.20
Lærer: Ole Kjeldgaard Jensen
Tilmeld her

Akustisk guitar

Har du fri om formiddagen, og vil du gerne spille guitar? Vi vil tage udgangspunkt i klassiske rocknumre hovr guitaren er i centrum. Du skal bare kunne tage de mest almindelige akkorder men også gerne mere som f.eks. at kunne improvisere. Vi vil desuden snakke lidt guitar teknik.
 

Tid: Torsdag kl 10.00
Lærer: Bjørn Sigvert Tlf. 23868056
Tilmeld her

Fordybelses guitar

Forberedende kursus for guitarister der har planer om at søge optagelse på musikkonservatoriet.
Vi arbejder målrettet mod at udvikle dine evner og træner dig i konkrete guitardiscipliner, som optagelsesprøven indeholder. Vi øver selve optagelsessituationen, og giver dig solid og kompetent vejledning.
Der må påregnes hjemmearbejde. 

 

Tid: Torsdag kl 17.00
Lærer: Rasmus Hald Jensen
Tilmeld her

Baby rytmik 0-8 måneder

I lærer en masse danske sange og øvelser , der understøtte dit barns udvikling. I vil få opbygget et repertoire, som kan bruges derhjemme i badet, ved puslebordet og til sovetid. I undervisningen indgår bevægelser, forskellige klnge/instrumenter, sang, dans og leg med forskellige redskaber for at støtte barnets narturlige musikalitet, følesans, muskel-led-sans og ligevægtssans, der er afgørende for at barnet får en god grundmotorik.

Tid: Torsdag kl 10.00
Lærer: Helle Lykke Rasmussen
Tilmeld her

Close Menu
Translate »