Kor for alle  

I denne workshop skal vi synge nogle nye arrangementer skrevet af Anders Hornshøj – med sans for lækker catchy pop-soul sange. Sangene har en moderne lyd og de bliver sjove og lærerige at synge. Under workshoppen vil vi afprøve forskellige stemmeøvelser, der gør sangene endnu mere levende. Derudover vil vi lave musikalske øvelse, der kan forbedre din motorik og stemmebrug i hverdagen. Det handler først og fremmest at synge sammen og få nye oplevelser musikalsk – ganske enkelt. Alle niveauer er velkomne.   

Tid: Lørdag den 20. marts kl. 10.00 – 15.00 
Pris: 325,- kr. 
Tilmeld: 600 – Kor for alle

Postyr: Summer camp og Boot Camp 27. juni til 30 juni 2021

Kom og vær med til 4 intense dage med sang, læring og masser af smil. Her kommer du til at møde andre ambitiøse sangere og korledere fra hele verden og får ny inspiration og masser af værktøjer til at forbedre dine færdigheder. Samtidig har vi det rart og sjovt sammen i vores lille kreative vokal boble.Du kan vælge mellem en række workshops. lige fra repetitionsmetoder, sangteknik, arrangement, hørelære og groove, over sang i kor i små og store grupper og helt ned til det individuelle solo niveau. Det vil også være muligt at vælge endnu mere nørdede workshops som ‘Yoga for sangere,’ Entreprenørskab, og ‘Low End – workshops for bassangere’ mm.

Underviserne er: Postyrs sangere: Tine Fris, Lucas Tuan Minh Hoang, Anders Hornshøj Laugesen og Kristoffer Fynbo Thorning.

Vokalgruppe Postyr elsker kor og vokaler og har de sidste 10 år arbejdet og turneret med netop denne genre. I 2020 sætter vi vores årlige Summer Camp op på Den Rytmiske i Nordkraft i Aalborg og glæder os til at møde nye, såvel som gamle sangere, kordirigenter og arrangører. Summer Campen  har tidligere været holdt i Shanghai, Lubeck, Århus og Hamburg og nu Aalborg, hvor vi bliver mellem 40 og 65 sangere. 

Tilmeld: Summer camp kr. 1800,-

Tilmeld: Boot Camp  Kr. 1000,-