Intro-workshop i cubansk salsa

Du er lidt nysgerrig på salsa, men usikker på om de charmerende cubanske rytmer er noget for dig. Derfor afholder vi to intro-workshops, hvor du kan få rytmerne ind under huden og forhåbentlig få oplevelsen af, at dét der salsa lige er noget for dig.
Vi starter helt fra bunden med grundtrin og rytme, og går det rigtig vildt for sig, tager vi også en enkelt drejning eller to.
Workshoppen kræver intet for kendskab til hverken salsa eller dans i det hele taget. Vi skal nok få hofterne løsnet op og fødderne rettet til. Du kan komme med eller uden partner, da vi bytter dansepartner i løbet af workshoppen. Så kom til to herlige timer i cubansk salsa, hvor både fødder og smilebånd bliver motioneret.

Workshoppene kan tages enkeltvis eller samlet:

Tilmeld: Hold 532 Mandag d. 27.8.18 kl. 19.00-21.00

Tilmeld: Hold 533 Søndag d. 2.9.18 kl. 11.00-13.00

Underviser: Birgitte Bisgaard

Workshop i cubansk danseteknik

Du har lidt eller nogen erfaring med salsa, men synes der mangler noget. Du vil gerne have mere krop og bevægelse ind i din dans, så salsa bliver mere end blot trin.
På denne workshop er fokus på rytme og bevægelighed, kropssprog og holdning. Du kommer til at udfordre kroppen og får kontakt med muskler, du slet ikke vidste, du havde. Vigtigst af alt får du en lethed både i dine bevægelser og i din tilgang til salsa. Så er du klar til at lægge samtlige salsateker ned, og du går (danser!) gladere og mere leddeløs fra workshoppene.

Workshoppene kan tages enkeltvis eller samlet:

Tilmeld: Hold 534 Søndag d. 26.8.18 kl. 13.30-15.30

Tilmeld: Hold 535 Søndag d. 2.9.18 kl. 13.30-15.30

Underviser: Birgitte Bisgaard

Musik, krop og følelser

Musik påvirker vores krop på mange måder. Alle har prøvet ubevist at sidde og trampe med på rytmen, med foden eller blive betaget af et smukt musikstykke, men musikken kan også have en healende kraft. Hvis man f.eks. er blevet ramt af stress eller man lider af psykisk eller fysisk sygdom, kan musik
have en meget positiv effekt på krop og psyke.
I foredraget ”Musik, krop og følelser” vil Anne-Mette Strandgaard fortælle om, hvordan musikken påvirker krop og hjerne og hvordan man kan bruge musikken til at hjælpe på kroniske smerter.

Tid: Mandag den 5. november kl. 19:30
Lærer: Anne-Mette Strandgaard tlf. 40 63 79 87
Pris: Kr. 75,-
Tilmeld: Musik, krop og følelser

Kursus for Lunge-korundervisere NYHED

Hvis du går og gerne vil starte dit eget lungekor, men mangler inspiration til øvelser og sange, så er dette måske noget for dig. På dette én-dagskursus vil du få rigt indblik i, hvordan man kan gribe en korlektion ad. Du vil komme igennem en bred vifte af vejrtrækningsøvelser og kropsøvelser indenfor sang, fonetik, mindfulness, yoga og andre relevante emner, som egner sig til et lungekor. KOL er en af det mest kendte lungesygdomme, og her vil kurset give en god håndfuld redskaber til at imødekomme denne sygdoms behov, men redskaberne vil også kunne bruges ifm. Astma, lungefibrose, bronkiektasi m.m.

Tid: Lørdag den 1. december 10.00 – 15.00
Lærer: Anne-Mette Strandgaard tlf. 40 63 79 87
Pris: kr. 500,-
Tilmeld: Kursus for Lunge-korundervisere

Close Menu
Translate »