Intro-workshop i cubansk salsa

Du er lidt nysgerrig på salsa, men usikker på om de charmerende cubanske rytmer er noget for dig. Derfor afholder vi to intro-workshops, hvor du kan få rytmerne ind under huden og forhåbentlig få oplevelsen af, at dét der salsa lige er noget for dig.
Vi starter helt fra bunden med grundtrin og rytme, og går det rigtig vildt for sig, tager vi også en enkelt drejning eller to.
Workshoppen kræver intet for kendskab til hverken salsa eller dans i det hele taget. Vi skal nok få hofterne løsnet op og fødderne rettet til. Du kan komme med eller uden partner, da vi bytter dansepartner i løbet af workshoppen. Så kom til to herlige timer i cubansk salsa, hvor både fødder og smilebånd bliver motioneret.

Tilmeld: Hold 610 Søndag d. 20.1.19 kl. 11.00-13.00

Underviser: Birgitte Bisgaard

Workshop i cubansk danseteknik

Du har lidt eller nogen erfaring med salsa, men synes der mangler noget. Du vil gerne have mere krop og bevægelse ind i din dans, så salsa bliver mere end blot trin.
På denne workshop er fokus på rytme og bevægelighed, kropssprog og holdning. Du kommer til at udfordre kroppen og får kontakt med muskler, du slet ikke vidste, du havde. Vigtigst af alt får du en lethed både i dine bevægelser og i din tilgang til salsa. Så er du klar til at lægge samtlige salsateker ned, og du går (danser!) gladere og mere leddeløs fra workshoppene.

Workshoppene kan tages enkeltvis eller samlet:

Tilmeld: Hold 611 Søndag d. 13.1.19 kl. 13.30-15.30

Tilmeld: Hold 612 Søndag d. 20.1.19 kl. 13.30-15.30

Underviser: Birgitte Bisgaard

Oriental Percussion

VED LARS BO KUJAHN

Lær at spille på Darbouka (fra Tyrkiet), Tabla (fra Mellemøsten) eller Def (rammetromme). Du kan også få undervisning på Reg (tambourin) og Zill / Saqqath (fingerbækkener). Der undervises på alle niveauer og tilrettelægges efter, hvilket niveau du er på. Vi arbejder med den grundlæggende teknik og rytmisk træning. Du introduceres for Mellemøstlige/Arabiske – men også Tyrkiske rytmetraditioner.
Medbring eget instrument. Evt lån: kontakt Ragnhild / Cafe Venlig på Tværs: 20 72 53 61
Bogen Oriental Percussion 2 (video på youtube) med alle de grundlæggende arabisk/tyrkiske rytmer, kan købes ved kursets start.

Tid: 15. marts kl. 18:00 – 21:30, 16. marts kl. 10:00 – 15:30
Sted: Nordkraft
Pris: Kr. 375,- / 310,-
Tilmeld: Hold 614 – Oriental Percussion

Korworkshop Anders Hornshøj

Min vigtigste opgave på en kordag er, at få alle til at få en ’feel good’ aha-oplevelse og arbejde seriøst med at få det bedste frem i koret. Tilgangen til sangen og klangen skal være en bevidsthed om at turde lægge følelserne i sangen, så publikum oplever intens glæde ved at lytte til koret. Koret skal have dynamik, udstråling, og fremfor alt, en skøn klang og derved nå ud over scenekanten. Vi arbejder bl.a. med sangteknik og måden, vi fremfører sangteksterne og arrangementerne. Jeg vil glæde mig til at arbejde dedikeret med masser af drive, glæde og plads til gode grin. Først når man slapper af i hinandens selskab, er der åbnet op for læring. Jeg vil gøre mit bedste for, at alle går fra dagen og føler, de har fået noget brugbart med sig.

Workshoppen foregår på Den Rytmiske i Nordkraft

Tid: Lørdag den 9. marts kl. 10:00 – 15:15
Lærer: Anders Hornshøj tlf.: 22 40 83 44
Pris: Kr. 250,-/ 204,-
Tilmeld: Hold 507 – Korworkshop

Foredrag og debat:

”Hjælp” v/Githa Ben-David

Bogen ”Hjælp” lægger op til debat om et kontroversielt emne og en række grundlæggende spørgsmål, som der ikke tales om, som mange lider under eller er i berøring med. Githa Ben-David søger i syv år efter helbredelse for uforklarlige symptomer, der viser sig at være kronisk bly- og kobberforgiftning. Efter afgiftning er hun i dag fuldkommen rask. Flere og flere lider som Githa af uforklarlige symptomer, som lægerne står magtesløse overfor. Diagnoser som autisme, ADHD, OCD, EM, stress, sterilitet, tyktarmsbetændelse, ledsmerter, psykiske og autoimmune sygdomme er eksplosivt stigende over hele verden. Sundhedsvæsenet lukker øjnene for eksistensen af kronisk tungmetalforgiftning, idet borgere hverken kan blive undersøgt, diagnosticeret eller afgiftet under den offentlige sygesikring.

Tid: Torsdag den 28. marts 2019 kl. 19.00 – 21.15
Pris: 100 kr.
Køb billet: Githa Ben-David

Close Menu
Translate »