Kor for alle 

I denne workshop skal vi synge nogle nye arrangementer skrevet af Anders Hornshøj – med sans for lækker cathy pop-soul sange. Sangene har en moderne lyd og de bliver sjove og lærerige at synge. Under workshoppen vil vi afprøve forskellige stemmeøvelser der gør sangene endnu mere levende. Derudover vil vi lave musikalske øvelse, der kan forbedre din motorik og stemmebrug i hverdagen. Det handler først og fremmest om at synge sammen og få nye oplevelser musikalsk – ganske enkelt. Alle niveauer er velkomne. Min 15 deltagere 

Tid: Lørdag den 25 april kl. 10:00 – 14:30
Sted: Nordkraft, niveau 7 –  sal 3
Lærer: Anders Hornshøj: tlf.: 22 40 83 44
Pris: Kr. 300,- /261,-
Tilmeld: Hold 614 – Kor for alle

Oriental Percussion

VED LARS BO KUJAHN

Lær at spille på Darbouka (fra Tyrkiet), Tabla (fra Mellemøsten) eller Def (rammetromme). Du kan også få undervisning på Reg (tambourin) og Zill / Saqqath (fingerbækkener). Der undervises på alle niveauer og tilrettelægges efter, hvilket niveau du er på. Vi arbejder med den grundlæggende teknik og rytmisk træning. Du introduceres for Mellemøstlige/Arabiske – men også Tyrkiske rytmetraditioner.

Medbring eget instrument. Evt lån: kontakt Ragnhild / Cafe Venlig på Tværs: 20 72 53 61

Bogen Oriental Percussion 2 (video på youtube) med alle de grundlæggende arabisk/tyrkiske rytmer, kan købes ved kursets start.

Tid: Fredag den 17. april kl. 18:00 – 21:30 og Lørdag den 18. april kl. 10:00 – 15:30
Lærer: Lars Bo Kujahn
Pris: kr. 400,-/335,-
Tilmeld: Hold 612 – Oriental Percussion

Vokal Sommercamp med Postyr

Vi elsker kor og vokaler i vores vokalgruppe Postyr og har de sidste 10 år arbejdet og turneret med netop denne genre. I år har vi besluttet at sætte vores årlige SummerCamp op i Aalborg i samarbejde med Den Rytmiske og glæder os til at møde mange nye, såvel som gamle sangere og kordirigenter og arrangører. De sidste mange år har SummerCampen været afholdt i Shanghai, Lubeck, Århus og Hamburg og vi glæder os til være sammen med de 40 og 65 sangere og korledere der tilmelder sig.  

Kom og vær med til 4 intense dage med sang, læring og masser af smil. Her kommer du til at møde andre ambitiøse sangere og korledere fra hele verden og får ny inspiration og masser af værktøjer til at forbedre dine færdigheder. Samtidig har vi det rart og sjovt sammen i vores lille kreative vokal-boble.

Der er en række workshops du kan vælge imellem, lige fra repetitionsmetoder, sangteknik, arrangement, hørelære og groove, over sang i kor i både små og store grupper og helt ned til det individuele solo niveau. Det vil også være muligt at vælge endnu mere nørdede workshops inden for fagene ‘Yoga for sangere,’ Entreprenørskab, og ‘Low End – workshops for bassangere’ og flere muligheder.

Lærersammensætningen består af Postyrs sangere: Tine Fris, Lucas Tuan Minh Hoang, Anders Hornshøj Laugesen og Kristoffer Fynbo Thorning og dette års særlige gæst: Morten Vinther Sørensen, tidligere medlem af Postyr og kendt fra The Real Group.

Som tidligere år har vi oprettet to linier: Én til deltageren, der gerne vil synge en masse musik sammen med andre, mens de lærer om stemmen og forbedrer deres evner som korsangere, og et andet spor for summercamperen, der gerne vil fokusere på korledelse og arrangements færdigheder.

Som tilføjelse til selve summercampen introducerer vi to bootcamp-spor. Bootcampene finder sted før den aktuelle summercamp – tænk på det som en pre-summercamp for dem, der bare ikke kan vente med at komme i gang og ønsker mere individuel sparring til enten sangskrivning eller solo sang.

Priser for Campen:

Enkeltpersoner:

Early Bird (før 15. februar 2020 – kun for tidligere deltagere i summercamp): 1600kr
Early Bird (før 1. April 2020): 1750 kr
Tilmeldingen efter 1. april 2020: 1900 kr

Tilmeld Early Bird enkeltperson: Summercamp med Postyr

Grupper: 

Early Bird grupper (før 1. april 2020): 1680 kr
Tilmelding efter 1. april: 1790 kr

Tilmeld Early Bird grupper ved at ringe på 98 16 70 77

Bootcamp for sangere/sangskrivere eller Masterclass for sangere: 1000 kr

Close Menu
Translate »