Vokal Summer-Camp med Postyr på Den Rytmiske i Aalborg d. 28. juli – 1. august 2020 

Kom og vær med til 4 intense dage med sang, læring og masser af smil. Her kommer du til at møde andre ambitiøse sangere og korledere fra hele verden og får ny inspiration og masser af værktøjer til at forbedre dine færdigheder. Samtidig har vi det rart og sjovt sammen i vores lille kreative vokal boble.

Du kan vælge mellem en række workshops. lige fra repetitionsmetoder, sangteknik, arrangement, hørelære og groove, over sang i kor i små og store grupper og helt ned til det individuelle soloniveau. Det vil også være muligt at vælge endnu mere nørdede workshops som ‘Yoga for sangere,’ Entreprenørskab, og ‘Low End – workshops for bassangere’ mm.

Underviserne er: Postyrs sangere: Tine Fris, Lucas Tuan Minh Hoang, Anders Hornshøj Laugesen og Kristoffer Fynbo Thorning. Årets særlige gæst: Morten Vinther Sørensen, tidligere medlem af Postyr og kendt fra The Real Group.

Vokalgruppe Postyr elsker kor og vokaler og har de sidste 10 år arbejdet og turneret med netop denne genre. I 2020 sætter vi vores årlige SummerCamp op på Den Rytmiske i Nordkraft i Aalborg og glæder os til at møde nye, såvel som gamle sangere, kordirigenter og arrangører. SummerCampen  har tidligere været holdt i Shanghai, Lubeck, Århus og Hamburg og nu Aalborg, hvor vi bliver mellem 40 og 65 sangere. Se også vores hjemmeside

Tid: 28. juli – 1. august 2020
Sted: Den Rytmiske i Nordkraft niveau 7
Pris: Kr. 1600,-/1340,- 
Tilmeld: hold 610 – Summer Camp

Sangteknik for korsangere 

– bliv klar til ny sæson (miniforløb august)

Miniforløb for korsangere der ønsker fokus på sangteknik inden korsæsonen starter.

Om du er helt ny korsanger eller har sunget i mange år spiller ingen rolle – alle er velkommen og undervisningen målrettes individuelt.

Du vil opleve en styrket stemme, større bevidsthed og have konkrete værktøjer med dig til korstart. Kontakt mig endelig for mere information.

4 mandage i august (3/8, 10/8, 17/8, 24/8)
Lærer: Kira Svit tlf.: 61 30 91 95
Pris Kr. 400,-

Tilmeld: Hold 611 – kl. 15-16.40

Tilmeld: Hold 612 – kl. 17-18.40

Tilmeld: Hold 613 – kl. 19-20.40

Oriental Percussion

VED LARS BO KUJAHN

Lær at spille på Darbouka (fra Tyrkiet), Tabla (fra Mellemøsten) eller Def (rammetromme). Du kan også få undervisning på Reg (tambourin) og Zill / Saqqath (fingerbækkener). Der undervises på alle niveauer og tilrettelægges efter, hvilket niveau du er på. Vi arbejder med den grundlæggende teknik og rytmisk træning. Du introduceres for Mellemøstlige/Arabiske – men også Tyrkiske rytmetraditioner.

Medbring eget instrument. Bogen Oriental Percussion 2 (video på youtube) med alle de grundlæggende arabisk/tyrkiske rytmer, kan købes ved kursets start.

Tid: Fredag den 6. november 18:00 – 21:30 og Lørdag den 7. november kl. 10:00 – 15:30
Sted: Nordkraft
Pris: Kr. 400,- / 335,-
Tilmeld: Hold 614 – Oriental Percussion

Close Menu
Translate »