Young couple dances Caribbean Salsa, studio shot

West Coast Swing Dans

West Coast Swing er en smooth pardans med de fedeste moves & styles ! I West Coast Swing er der plads til masser af improvisation og leg i dansen. Musikken der danses til er alt det nye og moderne musik som du hører i radioen samt også stilgenrer som hip hop, blues, pop m.m, hvilket har gjort West Coast Swing til en af de hurtigst voksende og mest populære pardanse i verden. 

 

Begynder

Vi har fokus på at få lært basic trin, lead/follow teknik og nogle af de grundlæggende variationer til West Coast Swing. I introduceres til West Coast Swing på en uformel og sjov måde med masser af godt humør. 

Vi skifter partner undervejs, så du lærer at danse med alle og dermed får øvet dine teknikker.  Der kræves ingen forkundskaber – alle kan være og vi har det sjovt 

Tid: Søndag kl 20.00 – 21.40
Lærer: Jette Pedersen tlf.22 73 36 95
Varighed/pris: 26 lektioner – kr. 648,-/544,-/328,-
Tilmeld: Hold 513 – West Coast Swing Dans – begynder

Let øvede

Det forudsættes at du kan grundtrin og grundlæggende variationer left side pass, sugar push, right side pass, sugar tuck og Whip.  Der introduceres til West Coast Swing på en uformel og sjov måde med masser af godt humør. Vi har fokus på mere teknik ift. lead/follow teknik og musicality. Du vil lære flere “fede moves” og variationer til West Coast Swing. Vi skifter partner undervejs, så du lærer at danse med alle og dermed får øvet dine teknikker.  

Tid: Søndag kl. 18:00 – 19:40
Lærer: Jette Pedersen tlf.22 73 36 95
Varighed/pris: 16 lektioner – kr. 648,-/544,-/328,-
Tilmeld: Hold 514 – West Coast Swing Dans – let øvede

Close Menu
Translate »