Young couple dances Caribbean Salsa, studio shot

Dans i Coronatider

– Dans – sammen, men hver for sig

Kom gerne alene på dette hold.  Der er ikke brug for en dansepartner, da vi danser hver for sig, men sammen. Jeg sørger for, at der er den sikkerhedsmæssige afstand i koreografien, der er lavet fra sundhedsstyrelsen. Vi lægger vægt på det sociale samvær og den gode stemning. Vi kommer til at danse med trinene fra Vild Med Dans helt fra bunden. Derfor kan alle være med! Jeg har endnu ikke mødt en elev, der ikke har kunnet lære at danse, derfor er det på med ”Danseskoene”. Kom og vær med på vores begynderhold. Alle er velkomne.

Tid: Onsdag kl. 20:00 – 21:40
Lærer: Kenneth Lisbjerg Jensen tlf.: 28 40 30 46
Varighed/pris: 26 lektioner – Kr. 928,-/759,-/408,-
Tilmeld: Hold 520 – Dans i Coronatider

Solo Salsa 

Elsker du at danse salsa, men kan du godt blive rundtosset af hele tiden at skulle lære en ny drejning? Er du egentlig ikke så meget til pardans, og har du mest af alt lyst til, at dansen skal være noget, du mærker gennem krop, teknik og musik? Og vil du gerne lære at bruge musikken til andet end at holde takten? Så meld dig til Solo Salsa.

 En typisk time i  Solo Salsa starter med at arbejde med kroppens bevægelighed, så du er klar på at lære trin fra forskellige cubanske stilarter. Og med trin menes ikke kun, hvornår din højre fod skal være hvor, men lige så meget det kropslige udtryk, bevægelighed, rytme, musikalitet, lækkerhed, leg og charme. Sagt på cubansk:

Tid: Mandag kl. 20:10 – 21:40
Lærer: Birgitte Bisgaard Nielsen, tlf. 23 98 66 83 & Bjarne Handberg.
Varighed/pris: 26 lektioner – Kr. 928,-/759,-/408,-
Tilmeld: Hold 521 – Solo Salsa

Close Menu
Translate »