Musik, sang, leg og bevægelse

Børn og voksne mødes i musikalsk samvær. En god rytmik opstår, når du som voksen er med til at synge, danse, lytte, lege og spille instrumenter sammen med dit barn. I løbet af sæsonen lærer vi nye sange og danse, men også de traditionelle vil blive genopfrisket. Mor og far er velkomne til at skiftes til at deltage.

OBS! Hvert hold henvender sig til 1 årgang. Husk at tilmelde både barn og voksen. Husk at medbringe inde-sko. Prisen er for en voksen + et barn.

OBS: Klik her for at se sæsonens børnekoncerter.

OBS KORTE KURSER FRA DEN 21 MAJ

             Babyrytmik 0-8 mdr: Tirsdag kl. 11.15

             Babyrytmik 0-8 mdr: Torsdag kl. 09.45

            Tumlinge Rytmik  10 – 36 måneder: Onsdag kl 15.30

Babyrytmik 0 – 8 måneder:

I lærer en masse danske sange og øvelser, der understøtter dit barns udvikling. I vil få opbygget et repertoire, som kan bruges derhjemme i badet, ved puslebordet og til sovetid. I undervisningen indgår bevægelser, forskellige klange / instrumenter, sang, dans og leg med forskellige redskaber for at støtte barnets naturlige musikalitet, følesans, muskel-led-sans og ligevægtssans, der er afgørende for at barnet får en god grundmotorik. 

Tid:  Torsdag kl. 9.30 – 10.20
Lærer: Natasja Vinther tlf. 26 15 16 44
Varighed/pris: 13 lektioner – kr. 630-/545,-/370,-
Tilmeld: Hold 800 – 0-8 måneder

Tumlingerytmik 10 – 24 måneder:

Tid: Onsdag kl. 15.30 – 16.20
Lærer: Natasja Vinther tlf. 26 15 16 44
Varighed/pris: 13 lektioner – kr. 630-/545,-/370,-
Tilmeld: Hold 801 – 10-24 måneder

Michael Back MuCirkus

I en MuCirkus forestillingen møder man bl.a. trylleklovnen, cirkus aben Knud og musikklovnen Arne, der elsker at spille på alverdens ting. Det er forrygende musikalsk underholdning, hvor iørefaldende musik krydres med god gammeldags gøgl, trylleri, klovneri, skæg og ballade.                                                 MuCirkus forestillingen foregår på den måde, at efter en sang kommer der et trylle/ klovnenummer og publikum er aktivt medvirkende igennem hele forestillingen. De skal bl.a. være elefanter, aber, heste og løver og de skal være med til at trylle og sige trylleremser. De skal også være linedanser og alle skal være med til at danse en sjov cirkusdans.

Tid: Lørdag den 27. marts kl. 10:00
Sted: Nordkraft niveau 7
Pris: Kr. 75,- pr. person i alle aldre
Tilmeld: Michael Back MuCirkus

Vild med Sans

En aktiv børnekoncert for børn i alderen cirka 2-8 år og deres voksne. En sjov, spændende og musikalsk tur rundt i kroppens sanser.

Koncerten er fuld af sange skrevet og sunget af Malene Horsfeldt og Anna Vestergaard.

Vi glæder os til en formiddag i selskab med børn og voksne, der er klar til at danse, dase, drømme og dreje til Sansebossa, Spisekammerrock, Lugtesang og alle de andre sanser.

Koncerten tager cirka 45 minutter.

Tid: Lørdag den 24. april kl. 10:00
Sted: Nordkraft niveau 7
Pris: Kr. 75,- pr. person i alle aldre
Tilmeld: Vild med Sans-koncert