Den skøre Tante Andante kommer til byen

Med pomp og pragt, sang og musik indtager hun Den Rytmiske i Nordkraft og det bliver tid til musik. Tante Andante elsker musik og hun elsker at lave musik med børn. Især dem på 0-10 år. Gennem sange og fortællinger af Benedicte Riis og Halfdan Rasmussen vender hun tingene helt på hovedet og trækker i smilebåndene. Vidste du for eksempel at en lugtekikkert er god at have, hvis man vil snuse til hvad dronningen spiser til middag? Kom og lyt, syng, dans eller bare stå på hovedet for en stund.
Tante Andante er Linette Riber.

Tid: Lørdag den 6 oktober kl. 10.00
Pris: Kr. 75,- pr. person i alle aldre
Sted: Den Rytmiske i Nordkraft
Tilmeld: Den skøre Tante Andante

Michael Back Kroko – Dino koncert

Koncert med sange om søde, flotte, skønne vilde og farlige dyr.
I denne koncert har jeg samlet de bedste af mine dyresange og det er blevet til en meddrivende børnekoncert, der henvender til børn i alderen 1-6 år. Koncerten er fyldt med i gode ørefaldendende sange om dyr om man vil kunne møde: Dinosauren ”Dino”, Kokodillen ”Anton, Fluen Frode, Mariehønen Evigglad, Peter Kanin, Hunden Hunni, Slangen ”Hugo” og Aben Knud
Vi tramper som elefanter, flyver som fluer, danser som dinosauere og derudover kan har de også mulighed for at inviterer deres yndlings bamse til en koncert, der er fyldt med i øre faldende sange, glæde og godt humør. Kroko – Dino koncerten er en sjov og uforglemmelig koncert i absolut børnehøjde.

Tid: Søndag den 11 november kl 10.00
Pris: kr. 75,- pr. person i alle aldre
Sted: Den Rytmiske i Nordkraft
Tilmeld: Michael Back – Kroko/Dinokoncert

Close Menu
Translate »