Henrik Vardinghus Nielsen (formand)

Henrik Vardinghus

Tidligere lærer på skolen. Nu ansat på Aalborg Universitet. Uddannet som Cand. Mag i kommunikation og sociologi, og har en Ph.d. inden for organisatorisk læring.
Aktiv musiker (trommeslager) både lokalt og landsdækkende.

Læs mere her

 

Klaus Bystrup (næstformand)

Klaus Bystrup

Tidligere leder for Karneval i Aalborg, hvor han bl.a. stod for at markedsføre, afvikle og udvikle Karneval i Aalborg. Har tidligere arbejdet på Aalborg Universitet, Institut for Kommunikation Kinorevuen, Skørping Kulturkoordinater, Kultur Stationen, Skørping

Læs mere her

 

Peer Knudsen

Peer Knudsen

Lærer på skole og har været med siden starten i 80 Underviser i guitar, mundharpe, sammenspil og teori.Aktiv musiker i landsdelen med bl.a. Det ganske Lille Bluesband

Læs mere her

 

Henrik Fevre Nørgaard

Lærer på skolen. Underviser i sang, Dagskoleundervisning i bl.a. sammenspil, teori og musikhistorie. Uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium og fungere som aktiv musiker med både band og solo karriere.

Læs mere her

 

Kjeld LanngKjeld Lanng

  • HR Chef
  • Arbejdsfunktioner
  • AAU’s HR-strategi
  • Hovedsamarbejdsudvalget (HSU)
  • Afgørelser og dispensationer i særlige sager

Læs mere her

 

Susan Roulund

Suppleanter:

Frank WommelsdorffFrank Wommelsdorff

Lærer og pædagogisk/administrativ medarbejder.
Underviser i Big Band, saxofon og teori. Er ansat på deltid i administrationen.
Underviser også på Nordjysk Musikkonservatorium i Big Band, sammenspilsledelse, og arrangements teori. Aktiv saxofonist og orkesterleder i lokal miljøet.

Læs mere her

 

Ole Sloth

Ole Sloth

Lærer på skolen. Underviser i kor. Uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium som Almen Musiklærer og har undervist samme sted i klaver i ni år. Underviser i rytmisk-klaver/brugsklaver ved Aalborg Musikskole/MGK og Aalborg Universitet Han har spillet som solo-musiker og i mange forskellige bands indenfor genrerne pop/rock, jazz og latin.

Læs mere her