Leder

Den Rytmiske og Aftenskolen Nordkraft præsentere forårsprogram 2017.

Den Rytmiske er en del af det helt unikke kulturfællesskab i Nordkraft, hvor byens borgere har mulighed for at opleve et væld af kulturarrangementer indenfor teater, musik, film og m.m. Dagligt inspireres og motiveres vi til at skabe nye og spændende oplevelser for jer. Nordkraft summer af liv i bredde og i højde. Se www.nordkraft.dk.

Der er, som noget nyt, opsat ”wayfindere” i Nordkraft, således at det er lettere at orientere sig i huset. Den Rytmiske sætter fokus på de gode oplevelser og relationer mellem kursister og undervisere, således at vi skaber et inspirerende og motiverende arbejds- og værested. Vores mål er at udbyde kurser til alle borgere, som kunne tænke sig at finde eller videreudvikle deres skjulte talenter og interesser for eksistens og filosofi, musik og/eller dans og meget mere.

Sundhed og livskvalitet skabes gennem krop, ånd og æstetik og alle dele findes i vores program. Det ”sunde” menneske består af lige dele fysisk og mental sundhed krydret med socialt samvær og det bestræber vi på at opfylder i Den Rytmiske. Hvert år inviterer vi såvel internationale, som nationale kunstnere til skolen. Vores ide er at præsentere dels den kendte men også den nyere del af kulturen. Se bl.a. under vores debatskabende aktiviteter, Artist Corner samt løbende på vores hjemmeside og vores Facebook.

Hvert år inviterer vi såvel internationale, som nationale kunstnere til skolen, som inspiration for byens borgere. Vores ide er at præsentere dels den kendte men også den nyere del af kulturen. Se bl.a. under vores debatskabende aktiviteter samt løbende på vores hjemmeside. I bladet findes en beskrivelse af niveauerne på vore hold, der har tilknyttet en farve - så du kan orientere dig.

Forsiden er af kunstneren Nils Sloth – indehaver af værkstedsgalleriet Artbreak Hotel i Danmarksgade, 9000 Aalborg. Se www.artbreakhotel.dk eller www.nilssloth.dk

I håb om en god sæson

 

Anna Marie Olesen

Skoleleder

Kommende arrangementer

No events

Kalender

Last month May 2018 Next month
M T W T F S S
week 18 1 2 3 4 5 6
week 19 7 8 9 10 11 12 13
week 20 14 15 16 17 18 19 20
week 21 21 22 23 24 25 26 27
week 22 28 29 30 31

Niveauguide